Lördag!

Lördagen började vi med att köpa med oss lite smarrig frukost och så satte vi oss i Bryant park. Mysig liten grön park mitt bland skyskraporna och alldeles intill vårt hotell (Andaz 5th ave). En av de mest speciella frukostar jag ätit tror jag. En konstig men väldigt häftig känsla att sitta i en park mitt i New York bland skyskrapor och världens trafik samtidigt som du har en yogaklass på gräsmattan brevid i parken. Så annorlunda mot vad man är van vid!

 


På dagen sprang jag och Pia i affärer och shoppade medans grabbarna tog det lite lugnare genom att kolla in Madison square garden och dricka öl :)


Medans vi gjorde oss iordning inför middagen på kvällen så kollade vi live på Eurovision song kontest på datorn. Så himla kul att sverige vann! Körde mycket Euphoria på spotify innan vi drog ut på stan igen!



Middag åt vi på en superbra restaurang i meatpacking district som hette The standard grill. Rekommenderas varmt, supergod mat och grym service!



Kommentarer
Postat av: Sara

Vilka fina bilder! Vad shoppade du för något? Har du några bra tips på bra shoppingaffärer eller malls? Restaurangtips också. Har du slutat blogga på tvillingmamma? Jag tyckte jättemycket om den bloggen.

2012-06-02 @ 15:46:41
Postat av: Vicky

Sara: Tack! Jag shoppade lite allt möjligt, klänningar, skor, bikinisar, underkläder, barnkläder mm.. Nja jag vet inte om jag har några jättebra tips på affärer. Sprang runt lite överallt och hittade lite här och lite där. Bästa restaurangen vi åt på var The standard grill i meatpacking district. Ja, jag har slutat blogga på tvillingmamma sedan ett bra tag. Fick nog, ha ha! :) Så jag håller mig till den här resebloggen nu bara, där jag inte känner något tvång eller att jag lämnar ut mig och mitt privatliv allt för mycket.

2012-06-03 @ 21:38:01
URL: http://vickysresedagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0