Då var det bestämt!

 



Bild - Google

Det blir tre veckor i Filippinerna i vinter. Wieee!! Vi hade i lördags en liten middag med fyra ressugna vänner och kom fram till att vi åker i mitten på februari och blir borta i tre veckor. Startar vår semester gör vi i Boracay och sen får vi se vart det bär av där efter. Åh det ska bli så himla härligt!

Så nu börjar den stora jakten på de billigaste flygstolarna och de finaste och mest prisvärda hotellen! =)

Någon som har varit i Filippinerna och har lite bra tips kanske?


Jag och tjejerna på reseguiden.se



Häromdagen så fick jag en smärre shock när jag kikade in på reseguidens startsida. För där mitt på startsidan fanns en stor bild på mig och barnen i badkläder. Bilden är från i vintras då vi var på ön Koh rok i Thailand. Laddade upp den här och några andra bilder på min profil på reseguiden för ett tag sedan. Fick sen för några veckor sedan ett meddelande från redaktionen på reseguiden där dom berättade att dom gärna ville använda den här bilden i ett kommande reportage. Ok tänkte jag, det är väl lugnt. Men så gick veckorna och jag trodde nästan att dom hade glömt bort min bild. Vad skönt tänkte jag. Men så var alltså inte fallet, haha!!

Följ min blogg med


Kul bild!

Hittade en så rolig gammal bild jag var tvungen att skanna in i datorn från när vi var på Borneo för en herrans massa år sedan. På bilden är vi i djungeln och åker rafting på en ström flod. Ett riktigt häftigt äventyr!



Jag sitter till vänster i båten med vit t-shirt och Peter sitter framför, haha!


RSS 2.0