Sharm el sheik here we come!

Då var det bokat och klart, tjohooo! Jag fick ledigt från jobbet :) Jag har världens bästa jobb på den punkten, det är aldrig några problem att vara ledig. Tack chefen!

Hotellet vi bokat en vecka ligger i Sharm el sheik och heter Reef Oasis Senses. Charter och all inclusive med Apollo blev det. Är väl egentligen inte så jätte förtjust i all inclusive men priset på det här lyxiga hotellet var så himla bra. Så det får bli all inclusive den här gången. Man är ju inte tvungen att äta på hotellet varje dag, vill man gå ut och äta på restaurang så är det ju bara att göra det liksom :) Bilder från hotellet kan ni se här nedan.


Nu är det bara att vänta fem veckor och sen mitt i höstrusket så drar vi, wiiieee!! :)

Planerar en liten extra semester i höst!



Om allt går som planerat så kommer jag och min kompis S åka iväg på en liten extra sol och bad semester i oktober. Som det ser ut så blir det en vecka till Egypten. Har egentligen lite blandade känslor för det här landet. Har aldrig varit där men har hört väldigt blandade omdömen av vänner och bekanta som har varit där. En del säger aldrig mer, vi var magsjuka hela resan. Medans andra är jätte nöjda. Har sedan jag var liten drömt om att få se pyramiderna, något jag bara måste se om vi åker dit. Måste liksom bocka av den upplevelsen. Sen så ska det vara ett land med fantastiska korallrev och fiskar i regnbågens alla färger. Me like! Så om vi får slippa magsjuka och jobbiga efterhängsna egyptier så tror jag att det här kan bli en bra resa :)

Nu hänger det bara på om jag får ledigt från jobbet. Det ser ut som att det kommer gå men är inte helt klart. Så håll tummarna för mig nu! :D

RSS 2.0