Vinterresan är spikad!



Då var det klart, nu har vi äntligen spikat vinterns resa! Efter mycket funderande fram och tillbaka så har vi nu kommit fram till en rutt som jag tror kommer bli både spännande, avkopplande och händelserik. Lite har vi redan bokat och resten ska bokas här under veckan, wiieee!

Vart vi ska åka? Jo det blir asien i år igen :) Vi kommer att börja med en vecka på ön Borneo i Malaysia. Här har vi tänkt sola, bada, äta gott. Men även hälsa på orangutanger, kolla in sköldpaddsön, åka på Kinabatangan river och kolla på regnskogen, vilda näsapor, krokodiler och elefanter.

Sen kommer vi att ta oss vidare till Malaysias mest populära semesterö Langkawi. Där vi tänkt stanna några dagar för avkoppling, shopping, ett besök till sky bridge och om vi vågar en tur i deras cable cars.

När vi känner oss klara där så kommer vi att ta en speedboat mot södra Thailand, närmare bestämt vår favoritö Koh Lipe i den Thailändska provinsen Satun. Här kommer vi stanna i en vecka för total avkoppling, sol bad och snorkling.

De sista två dagarna innan det är dags att åka hem kommer vi att spendera i malaysias huvudstad Kuala Lumpur. Där blir det storstadsliv och shopping för hela slanten :)

Åh vad skönt det känns att allt är färdigplanerat nu. Hotell, flighter, båtar allt är bestämt! Jag och Elin har varit så duktiga och finkammat nätet för info om de platser vi ska besöka. Så vi ska få ut mesta möjligt av vår resa. Vi som kommer åka är jag, Peter våra barn såklart och våra fina vänner Elin och Robban. Vi har rest en hel del med dem de senaste åren. Senast var i vintras då vi var i Filippinerna. Bästa resesällskapet helt klart! :)

Hoppas att de här två och en halv månaderna tills vi ska åka går fort nu bara... 

RSS 2.0