Söndag!

Sista dagen på vår weekend i NY spenderade vi i Central park. En grön oas mitt  bland skyskraporna. Mysigt och vackert! Åkte en runda med häst och vagn i parken, riktigt turistigt men kul! :)



Han även med en sväng förbi Time square, där vi åt lunch och shoppade det sista innan det var dags för att åka till flygplatsen.




Det var allt för den här gången! Har haft en jättebra weekend i NY men jag hade gärna haft några dagar till i the big apple. Fanns mycket kvar som man hade velat se som man inte han med. Tre dagar är lite väl lite i en så stor stad. Men det får en att vilja åka tillbaka snart igen! :)

I ♥ NY!


Lördag!

Lördagen började vi med att köpa med oss lite smarrig frukost och så satte vi oss i Bryant park. Mysig liten grön park mitt bland skyskraporna och alldeles intill vårt hotell (Andaz 5th ave). En av de mest speciella frukostar jag ätit tror jag. En konstig men väldigt häftig känsla att sitta i en park mitt i New York bland skyskrapor och världens trafik samtidigt som du har en yogaklass på gräsmattan brevid i parken. Så annorlunda mot vad man är van vid!

 


På dagen sprang jag och Pia i affärer och shoppade medans grabbarna tog det lite lugnare genom att kolla in Madison square garden och dricka öl :)


Medans vi gjorde oss iordning inför middagen på kvällen så kollade vi live på Eurovision song kontest på datorn. Så himla kul att sverige vann! Körde mycket Euphoria på spotify innan vi drog ut på stan igen!



Middag åt vi på en superbra restaurang i meatpacking district som hette The standard grill. Rekommenderas varmt, supergod mat och grym service!



My birthday!

I fredags var det min dag, min 30 årsdag! Vaknade av Stevie Wonders "Happy birthday" på högsta volym på stereon och frukost på rummet med skumpa. Bästa uppvaknandet med finaste sällskapet. Tack raringar!





Sen drog vi ut på stan för lite shopping! Bland annat på Victorias secret :)




Åkte vidare till ground zero och kikade lite och fikade på Starbucks.






Kollade lite mer affärer och åt lunch på en mysig mexicansk restaurang i Soho.




Sen var det dags för dagens höjdpunkt. Helikoptertur över Manhattan!
Satan vad coolt det var och glad var jag som fick sitta fram med piloten!




På kvällen tog vi en drink på en superhäftig skybar och åt middag på en annan med utsikt över Empire state building.
Mysig kväll i en otrolig stad! I ♥ NY!


Framme!

Äntligen framme i the big apple! Flygresan gick bra, såg tre filmer, sov en timme och åt två gånger så var man framme! Ca nio timmar tog flyget. När vi kom fram så gick vi en sväng här på 5 th och sen förbi time square innan vi åt lite middag på en mysig restaurang. Trötta efter den långa resan bestämde vi oss för att åka tillbaka till hotellet tidigt. Mycket planer för morgondagen och då vill man ju vara pigg och fräsch! Kan nästan inte fatta att man är här! Så coolt!!!


Mot New York!

En obligatorisk drink i baren på Arlanda innan vi sätter oss på planet! Känns lite skumt att dricka alkohol klockan åtta på morgonen ;) Men är det semester så är det! Skål!


RSS 2.0