Arlanda


Här har vi just handlat en varsin låda godis från tax free till barnen och fått i oss lite flygplatsfrukost.

Förväntansfull Tilda på väg till vår gate!

Fundersam Saga...

Syster Caroline har handlat tidning och är nu redo att gå ombord på planet...


Dagen började med att planet var en timma försenat. Ingen aning om varför men det gjorde oss inte så värst mycket. Vi hann i lugn och ro ta oss igenom incheckningen, tax free och även få i oss en flygplatsfrukost innan det var dags att kliva på planet. Flygingen gick bra. Några mindre psykbryt på barnen som inte lyssnade, men annars funkade det bra. Skönt med en relativt kort flygning, bara 3,5 timmar. Jag menar om man jämför med barnens senaste flygning som var till thailand :) 


Packat och klart!


Nu är allt packat, puh! Trodde jag skulle klara mina och barnens saker i EN stor resväska, men se du det gick inte. Alldeles för mycket snorklar, cykloper, armpuffar och badringar för att väskan skulle gå igen. Så det fick bli två resväskor istället. Rätt skönt att ha två faktiskt, då slipper jag ha ont i magen när jag ställer upp den stora på vågen vid incheckningen. En väska får väl bara väga max 32 kg annars hanteras den inte. Och jag tror nog att det hade varit på gränsen. Vi ska vara borta i en vecka och jag har packat för säkert tre veckor. Att man aldrig lär sig packa lätt. 

Nej nu kallar kudden, måste hinna sova några timmar innan det är dags att dra till arlanda. 06.00 ska vi vara där, SNARK! 

Rhodos here we come!


Romantisk resa till Sardinien bokad!



I slutet av Juli är det jag och Peter som åker på en romantisk resa till Sardinien. Barnen får stanna hemma hos barnvakt den här gången. Det ska bli härligt och lyxigt att få vara bara jag och Peter några dagar. Rå om varandra lite extra. Jag har själv inte varit i Italien förut, så det ska bli jättekul att se ett nytt land. Maten ser jag så klart fram emot att äta, älskar ju pasta och pizza! :)


Nedräkningen har börjat!



Nu är det bara 19 dagar kvar tills vi drar till solen och värmen. Gissa om jag längtar! Får bara hoppas att det inte kommer något askmoln i vägen eller att den ekonomiska situationen i Grekland ställer till det. Det känns ju lite halvskumt att åka till Grekland nu när man hör om oroligheterna i Athen på tv och radio var och varannan dag. Men jag hoppas verkligen att vi ska kunna njuta av vår semester på Rhodos i alla fall. Vi har ju inte tänkt göra så värst mycket mer än att sola, bada och äta gott på vårat hotell. Så man tycker ju att det borde vara lugnt.. 


RSS 2.0