Planerar nästa resa som går till...New York!




Nästa resa kommer bli en cityweekend till "the big apple" i slutet av Maj. En barnfri vuxenresa för att fira min 30 årsdag. Satan vad kul det ska bli! Har just fått klartecken från våra vänner Pia och Peter att dem hänger på.
Wiiieeeeeee längtar!!!!

Har aldrig varit i New York förut så bra tips på saker man måste se och göra tar jag tacksamt emot! :)


Kuala Lumpur

Sista dagarna på vår semester spenderade vi i Malaysias huvudstad Kuala Lumpur. En riktigt häftig stad! Sjukt mycket shopping! Hur många gigantiska shoppingcenter som helst och billigt billigt var det. En dag spenderade vi några timmar i världens största inomhusnöjespark. Helt otroligt var det! Värsta bergochdalbanan inomhus och hur mycket andra karuseller och grejor som helst att åka. Tvingade mig själv att åka begochdalbanan och jävlar vad läbbigt det var! Trodde nästa jag skulle dö, haha! Finns någon bild här nedan när vi svischar förbi :)
Sen var vi ju såklart tvugna att besöka Petronas twin towers. Några av världens högsta byggnader. Mäktigt att se!

Det var allt för den här gången. Är hemma i sverige sedan några dagar tillbaka och längtar tillbaka till värmen något enormt. Kul att ni är så många som har följt oss på vår resa! Får se när vi kommer iväg nästa gång, hoppas det blir inom en snar framtid!

Ha det bäst tills vi hörs igen! :)



Underbara Lipe!

Några sista bilder från härliga Koh Lipe!



Lite bilder!

Har så galet mycket bilder i min dator från resan, kan inte lägga upp alla men här kommer några sista från vår vecka på Langkawi :)



Sunset beach - Koh Lipe


RSS 2.0