Lata dagar

Dagarna här är avkopplande och lugna. Vi går upp rätt så tidigt, oftast vid sju och är på stranden till 8-8.30 ungefär. Eftersom solen går ner så tidigt, redan vid 17 så vill man utnyttja soltimmarna maximalt. Vi är inte de enda som är uppe tidigt, nästan hela hotellet går upp tidigt. Skumt men eftersom det är så varmt redan på morgonen så känns det inte så konstigt. Sen ligger vi och solar, läser, snorklar lite och äter. Vi har det helt enkelt riktigt bra! :) På kvällarna har vi antingen åkt taxi till Nama bay som är Sharm el sheikhs turistcentrum, gått på marknad (som kanske inte är att rekommendera om man är två vita tjejer) eller så har vi hängt på hotellet.



Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Åh det ser ju underbart ut! Vilket fint hotell, är dock lite rädd för att åka till Egypten eftersom alla vi känner som åkt dit åkt på världens magsjuka....



Kul att få följa dig!

2011-10-18 @ 10:15:39
URL: http://endelavoss.blogspot.com
Postat av: Annukka

Hej! Vilken fin resa utan barn och så vacra bilder under ytan. Har aldrig varit i Egypten men kanske någån gång. Är det möjligt att ha lösenord till din inredningsblogg? Den var jätte inspirerande!

2011-10-19 @ 12:30:16
Postat av: carina

Underbara bilder,gud så skönt för er att få en avkopplande vuxen resa.Borde vara obligatoriskt för alla föräldrar :-)

Undrar också om jag kan få lösen till din blogg,läste den i flera år & älskade den!

2011-10-20 @ 15:03:37
URL: http://http:/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0