Onsdag

Dagarna går och vi tar det väldigt lugnt här på Boracay. De senaste dagarna här sett ut ungefär som följer. Vi äter frukost, går ner till stranden och hänger med Robban, Elin, Kennet och Bessi (vårt resesällskap som bor på ett grannhotell), äter lunch och kollar lite butiker. Badar och solar lite till i havet, sen ett dopp i hotellpoolen innan det är dags för siesta. På kvällen går vi ut och äter på någon av alla mysiga resturanger längs med stranden. Hur soft som hellst!

Idag när vi vaknade regnade det, det bara öste ner. Vi hade ändå tänkt hålla oss på hotellet i skuggan idag då vi bränt oss lite på solen allihopa. Så det gjorde oss inte så mycket att det regnade. Framåt lunch sprack det upp och vi la oss i poolen och badade lite innan de var dags att äta. Tog en promenad ner till stranden och åt lunch på en liten mysig restaurang. Jag och barnen åt toast och Peter en sallad. Postade sen några vykort och gick tillbaka till hotellet där vi hängde vid poolen fram tills för en stund sedan. Peter och barnen har däckat här i en varsin säng. Men jag ska snart väcka dem då det börjar bli dags för middag. Yamie!

Hörde att ni haft -20 grader hemma i stockholm, burrr. Skickar lite cybervärme till er här genom några bilder ;)


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej! Vilken underbar blogg du har :) Vi ska snart åka till Boracay och Filippinerna och stanna i två månader och jag har lite frågor till dig om du har tid att svara på dem, du har ju dagsfärska svar misstänker jag :)



1. Prisnivå i Boracay, 1 glas vin, 1 coca cola, 1 middag på "normal" restaurang, strandaktiviteter såsom jetski och dylikt?



2. Känner ni er säkra på kvällar?



3. Hur varmt har ni i vattnet just nu?



4. Har ni sett några maneter (box jelly fish)?



5. Om du jämför Filippinerna med Thailand, vilken är största skillnaden?



6. Skulle du rekommendera något särskilt i boracay? (restauranger, utflykter, hotell etc)



Tack återigen för en underbar blogg! Hittade den genom att googla boracay och den har gett mig massor av tips till vår kommande resa!!!



/ L.S

2011-02-17 @ 15:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0