Kom ihåg


Hittade dem här när jag googlade lite. Saga har ju rör i öronen och älskar att bada och doppa huvudet under vattnet. Så dessa proppar "putty buddies" och bandet man sätter över "ear band-it" framtagna för just barn med rör i öronen ska införskaffas inför resan. Undrar om dem finns att köpa i någon fysisk buik? Har nämligen bara hittat dem i den här e-butiken än så länge...

Kommentarer
Postat av: carro

Hej. Gud va avis jag blir nu. Jag vill tillbaka. Har insett att vi måste göra vintern lite rolig här i Sverige igen för barnen, speciellt Evie, vill bara tillbaka till Thailand. Våra bilder ligger på facebook förresten.

2010-01-19 @ 14:33:48
Postat av: Anonym

Vi hade ett sånt här kitt till Ella. Hon hade också rör i örönen och jag köpte detta för att hon skulle kunna duscha. Kan säga att propparna användes 0 gånger, pannbandet 5 ggr. Sedan tröttnade vi och var och "måttbeställde" egna på öronkliniken. Dom gjorde alltså egna proppar till Ella som bara passade hennes öron. Propparna i det här paketet var riktigt klumpiga och stora för deras små öron. Jag skulle absolut inte rekommendera! Ring till öron och kolla om ni inte hinner få sådana egna innan ni åker!

2010-01-19 @ 18:18:13
Postat av: Kajsa

Min son har också haft rör, han är lika gammal som dina flickor. När han hade sina rör behövde han inget när han duschade/badade. Läkaren sa att dessa små/unga barnen aldrig är så långt under vattnet att det är någon fara för rören. Det fick vi veta och det är ju bara max 1 år sedan

2010-01-19 @ 18:50:28
Postat av: Jenny

Såg på din andra blogg att ni skulle till thailand. Jag har lite frågor kring det om du kan tänka dig att svara :) Köper ni bara flygstolar? Isåfall frågan vilken sida? Var i Thailand skulle du rekommendera en barnfamilj som är första gången i Thailand?

2010-01-19 @ 21:02:30
Postat av: Vicky

carro: Ja det värsta med att resa är att komma hem och längta tillbaks :( Ja har ju inte facebook och kommer inte skaffa det igen heller, men jag kan ju kika via peters kanske ;)



Anonym: Okey då kanske jag ska hoppa dessa då. Ska ring och hör med vår öronmottagning om dem gör såna där måtbeställda. Tack för bra information!



Kajsa: Ja det där är så konstigt, Sagas öronläkare säger att man inte ska försöka få något vatten alls i öronen. Och sen har jag läst (som du säger) att det är helt ok att barn får in lite vatten på flera olika ställen. Man blir ju bra snurrig. Vår läkare är nog inte helt uppdaterad om den senaste forskningen tror jag ;)



Jenny: Vi köpte våra flygstolar på supersavertravel.se och flyger med finnair. Egentligen tror jag de flesta turistorterna i thailand är familjevänliga, fast man kanske ska hålla sig ifrån de värsta partyställena. Thailändarna är så hjälpsamma och glada så det mesta brukar lösa sig. Har bara varit på Phuket de tidigare två gångerna och där funkar det super med barn :)

2010-01-19 @ 22:43:01
URL: http://vickysresedagbok.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack för ditt svar, då får jag lägga den sidan på minnet! Vilken sida använder ni er av för att boka hotell?

2010-01-20 @ 11:00:55
Postat av: Vicky

Jenny: Vi har använt oss av sawadee.com och det har funkat super än så länge :)

2010-01-20 @ 12:21:11
URL: http://vickysresedagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0