Phra nang

Igår tog vi en långtailbåt ut till Phra nang stranden. Jättefin och mysig strand ca 10-15 min från Ao nang. Runt omkring stranden rese sig jättehöga berg med gröna toppar och vattnet var så där tukost som man ser på bild. Barnen roade sig med att plocka snäckor och koraller mestadels hela dagen. När det var dags för lunch gick vi ner till vattenbrynet där matbåtarna låg. En pad thai för 60 bath och en grillad majskolv för 50 bath. Snorbilligt och så himla gott!


Här ska vi gå på vår långtailbåt vid Ao nang stranden

På väg ut från stranden



Min lilla fina familj på phra nang!

Saga och Tilda



Snäckor och koraller



Här har vi en av matbåtarna

Smarriga majskolvar, perfekt lunch!

Fina långtailbåtar i rad

Saga och Peter sitter på en sten under det här jätte berget

Badtjejer!

Tilda på promenad

På väg tillbaka igen.


Kommentarer
Postat av: Sara

Gud a härligt det verkar. Har aldrig själv varit i Thailand men är verkligen sugen. Skulle vilja gjort som ni då.... så jag hoppas på ännu mer bilder och tips när ni är i väg. Njut av sol och bad!!

2010-02-12 @ 07:58:19
Postat av: Ann-Sofie

Härliga bilder!

2010-02-12 @ 08:45:12
URL: http://endelavoss.blogspt.com
Postat av: Ulrika

2010-02-12 @ 15:36:59
Postat av: Ulrika

Åh, vad underbart det ser ut! Ni verkar göra samma resa som vi gjorde i oktober, med en vecka Ao Nang och en vecka Koh Lanta, det är verkligen helt perfekt!Längtar sjukt mycket tillbaka när jag ser bilderna från "våra ställen"!

2010-02-12 @ 15:39:52
Postat av: Camilla

Härligt,

där var jag också i februari i fjol.

Ett tips missa inte att åka till Poda Island och hong beach.

vi var också på en tur till Bamboo island,

vilket paradis kritvit strand och underbar snorkling ligger nära phi phi islands. Åker till karon beach nu i slutet av mars, längtar när jag ser era bilder.

2010-02-12 @ 17:15:45
Postat av: familjen W

Vilken kontrast mot hur vi har haft det idag, +/-0 gr och mulet. Jag och smågrabbarna sitter med filtar, brasa i kaminen och ser på Filofix ;) Micke är väl förmodligen inne på andra (?) biran i nya bastun på landet (som levererades imorse) ;) Tjejerna verkar trivas, riktiga veteraner vid det här laget! Hoppas det funkar bra vid middagarna iår! Det var en riktigt bra idé med resebloggen så vi har lite koll på er. Sen slipper ni ju dra historien femtielva gånger när ni kommer hem!

Puss&Kram från oss!

2010-02-12 @ 18:36:17
Postat av: Linda

Idag har vi haft runt -9, grått och svin kallt....det måste vara perfekt att åka denna tiden. Vi åkte i oktober men det känns om man behöver det mer nu..när snön aldrig verkar ta slut. Ta en singha för mig också...

2010-02-12 @ 20:16:30
URL: http://lindsaysbloggen.blogspot.com/
Postat av: Carina

Bamboo Island var oxå en favorit för oss och där fanns bra snorkling men vi var bara där drygt en timme för det var ett av alla stopp på vår PhiPhi resa men sanden och korallerna där var suveränt. Hade gärna varit där längre. Vi dök även på öppet vatten innan vi kom till Bamboo, när vi åkte tillbaka från PhiPhi.

Båten stannade ute vid ett rev och våra stora killar var saliga när guiden hittade Nemo och andra skoj fiskar på öppet hav. Ett minne för livet för våra killar (14&11 år). Jag var mest skraj och låg på ytan med flytväst och kollade ner...

2010-02-14 @ 22:09:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0